Ми у Facebook
14.07.2015, 13:00

ФОТО - «Family look» по-рівненськи [+Фото]

На вулицях Рівного та і по всій Україні часто можна побачити родини в однакових вбраннях. Інколи мама з донечкою крокує в однакових сукнях, а молодь просто обожнює патріотичні парні футболки. Давайте розберемося, що таке «Family look» та з чим його „їдять”.
Що означає назва стилю?

Термін «Family look» використовують для того, щоб описати сучасну сімейну моду. На заході ця тенденція вже існує впродовж кількох років і як кажуть дизайнери, саме такий стиль допомагає членам родини бути єдиним цілим та сформувати власні сімейні традиції. Крім того, налаголошують на тому, що тим самим з раннього дитинства дітки навчаються, як правильно одягатися і мати навички гарного смаку й стилю.

Дослівний переклад «Family look» звучить, як сімейний погляд або образ. Погляд на речі і моду, спосіб згуртованості і ніжної любові. Адже даний напрям визнано не тільки стилем. У двох іноземних словах прихована філософія міцних і цілісних відносин між батьками і дітьми!
Вперше «Family look» з'явився в Америці за часів Великої депресії. Уряд Штатів, здійснюючи соціальну підтримку громадян, висунув на перший план культ родини. Досить швидко нова програма проникла в усі сфери життя, надавши великий вплив і на культуру.

Наталія та Іван Голодюки
Наталія та Іван Голодюки


Так, в показах модних колекцій і кінематографі розвинувся цілий напрямок сімейного стилю.

Чому родини обирають «Family look»

Мами, тати та їхні діти, охоче дотримуються сімейного дрес-коду на урочистостях, зустрічах і обідах. Завдяки такому спільному образу родини виглядають особливо мило і зворушливо. Підходить цей актуальний тренд не тільки на свята, а і для кожного дня.

Любов та Василь Луцюки
Любов та Василь Луцюки


Сім'я в одному стилі! Це звучить гордо і викликає повагу. Однаковий по стилю чи кольоровій гамі одяг проголошує не тільки єдність зовнішнього образу, а і додає внутрішнього єднання. Якщо у вас ще немає одягу у стилі «Familylook», то йдіть до магазину чи пошукайте в інтернеті той одяг, що підкреслить саме вашу індивідуальність. А потім – мерщій на фото сесію закарбувати на світлинах новий «Familylook».

Світлана та Руслан Мельники
Світлана та Руслан Мельники







На правах реклами