Ми у Facebook
20.07.2015, 17:00

У Шацьку невідомі вчинили стрілянину

Правоохоронці Волині запевняють, що під час суперечки з стріляниною поблизу Шацька не застосовували табельну зброю.
Зранку 19 липня в чергову частину Шацького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від підприємця, 40-річного жителя міста Рожище, про те, що поблизу села Ростань Шацького району виник конфлікт між охоронцями його підприємства та невідомими особами. Близько 45 людей в балаклавах заблокували проїзд на територію підприємства.

Стрілянина у Рівному: двох чоловіків хотіли вбити

На місце події негайно виїхали керівництво обласного управління міліції, слідчо-оперативна група та співробітники спецпідрозділів УМВС.

“Правоохоронці діяли у правовому полі та стримали конфлікт, аби він не переріс у силове протистояння, при цьому табельну вогнепальну зброю працівники міліції не застосовували. Правоохоронці провели огляд місця події виявили два транспортні засоби, пошкоджені із травматичної зброї, та опитали учасників конфлікту”, – розповів перший заступник начальника управління Анатолій Петрушин.

Рівнянин вчинив стрілянину за бурштин [+Фото]

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

За матеріалами РВ УМВС України у Волинській області





На правах реклами