Ми у Facebook
28.07.2015, 19:00

У Рівному відбулося закриття першого сезону Арт-Пікніка [+Фото]

фото: В. Цуканова

25-26 липня 2015 року в парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка проходили урочистості з нагоди завершення першого сезону Арт-Пікнік Рівне.
Цілий місяць у парку Шевченка щодня проходили безкоштовні майстер-класи, спортивні тренування, театральні вистави, кінопокази під відкритим небом, цікаві лекції на тему материнства, здорового способу життя, концерти, ігри та ярмарки, працювали вулична бібліотека, дитячий майданчик, гамаки та зони відпочинку.

фото: О. Шахманцір
фото: О. Шахманцір


БІЛЬШЕ ФОТО

фото: К. Лащук
фото: К. Лащук


фото: К. Лащук
фото: К. Лащук


У день закриття Арт-Пікнік порадував рівнян та гостей міста майстер-класами з малювання, фотосушкою, заняттями з кулінарії, танців та театральної майстерності. На завершення відбувся великий флешмоб з мильними бульбашкам, майстер-клас по бойовому гопаку, а ввечері гостей розважали українські музичні гурти.

фото: К. Лащук
фото: К. Лащук


БІЛЬШЕ ФОТО

фото: О. Шахманцір
фото: О. Шахманцір


На закритті першого сезону заходу ідейна натхненниця проекту, телеведуча Слава Фролова подякувала усім, хто допомагав втілити її ідею у життя і запевнила, що Арт-Пікнік обов'язково повернеться у Рівне наступного року:

фото: О. Шахманцір
фото: О. Шахманцір


- Ми хотіли спробувати і дізнатися, як відреагує житель Рівного на таку культурну ініціативу, - розповіла Слава Фролова. - Адже це не традиційний фестиваль - тут немає глядачів, усі учасники. Я сподіваюсь, що наш досвід у цьому прекрасному місті, у місті, який першим відкрив своє серце і обійми для проекту, все-таки залишить вам прекрасні спогади, натхнення і бажання співпрацювати. І, безперечно, ми повернемося у наступному році. Можливо, вам і нам так сподобається, що ми не будемо йти, а залишимось тут для цілорічної роботи, співпраці, дружби і натхнення.

БІЛЬШЕ ФОТО

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Слава Фролова про враження від Рівного та рівнян

Останні вихідні у Рівному з Арт-пікніком

У Рівному стартував Арт-Пікнік





На правах реклами