Ми у Facebook
28.07.2015, 17:45

Дубенський легкоатлет виграв золото та срібло Чемпіонату Європи

На ІХ чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху, на якому змагалися понад дві сотні спортсменів, відзначився представник Рівненщини - Сергій Драч. Легкоатлет із Дубно виборов перше місце в естафеті 4 х 400 та друге – у бігу на 400 метрів.
На дистанції біг 400 м в особистому заліку повпред Рівненщини став другим. На дистанції естафета 4 х 400 м Сергій Драч разом з партнерами здобув перше місце.

Як розповіли у комунальному закладі «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської облради, Сергій Драч - 1988 року народження, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху. В його активі звання чемпіон Європи, дворазовий срібний призер чемпіонату України, срібний призер XXII літніх Дефлімпійських ігор 2013 року з легкої атлетики, член збірної команди України. Тренує спортсмена Іван Лиходід.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненські дефлімпійці повертаються додому з чотирма медалями

Троє спортсменів захищатимуть честь Рівненщини на Дефлімпійських іграх

Національна дефлімпійська збірна команда України брала участь у змаганнях відразу у дванадцяти спортивних дисциплінах. У загальнокомандному медальному заліку збірна України посіла другу сходинку, поступившись лише росіянам.

ІХ чемпіонат Європи з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху відбувався з 20 по 25 липня в місті Бидгощ (Польща). Участь у змаганнях взяло близько 200 учасників із 24 країн.






На правах реклами