Ми у Facebook
31.07.2015, 16:45

Вже сьогодні "Аквасфера" у Хрінниках

Цими вихідними - 31 липня -1 серпня на водосховищі у с. Хрінники на Демидівщині у п’ятий рік поспіль відбудеться фестиваль «Аквасфера», який організовує вже відома у Рівному івент-агенція «Мегаподія».
У минулі роки на головному рекреаційному фестивалі Рівненщини виступали зокрема Кузьма Скрябін та гурт «Дзідзьо».

Цьогоріч на «Аквасфері» на великій сцені поблизу озера приїде діджей Костянтин Озеров, відомий серед молоді, як автор реміксів на хіти гурту «Океан Ельзи», Ляпис Трубецкой, Світлани Лободи та вищезгаданого гурту «Дзідзьо».

Щороку фестиваль у Хрінниках збирає близько 5 тисяч осіб. Зважаючи позитивну репутацію «Акфасфери» та організатора - агенції «Мегаподія», а також географічно вдале розташування Хрінницького водосховища, активно відпочити на фестивалі приїжджають гості із п’яти сусідніх областей.

У 2014 році на фестивалі його учасники збирали кошти на потреби рівненських бійців АТО, цього року – на лікування пораненого героя-«кіоборга» Андрія Мельника, який отримав поранення, захищаючи Донецький аеропорт.



Зі слів організатора – директора івент-агенції «Мегаподія» Романа Яворського, хороший звук, популярні артисти, гарна погода і чудовий настрій відпочиваючих– головні критерії популярності «Аквасфери».
«Пригадую, п’ять років тому ми організували «Акваферу», як екологічний фестиваль для того, аби залучити молодь для прибирання берегів Хрінницького водосховища. Мовляв, і відпочити можна на фестивалі, і принести користь для навколишнього середовища. Неочікувано він дуже полюбився молоді, тож відтоді став традиційним», - розповів Роман Яворський.






На правах реклами