Ми у Facebook
30.07.2015, 11:15

Рівненських міліціонерів відзначив начальник УМВС

Міліціонери в зоні АТО припинили незаконне фінансування бойовиків.
За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, професіоналізм, оперативність та наполегливість, проявлені під час несення служби у зоні проведення антитерористичної операції, начальник УМВС України в Рівненській області відзначив трьох працівників міліції.

Нагадаємо, 17 липня наряд зведеного загону рівненських правоохоронців під час несення служби на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Бугас» спільно з працівниками СБУ перевіряли автомобіль «Форд Фокус» на предмет виявлення заборонених для перевезення речей (зброї, вибухівки, наркотиків). Натомість виявили велику партію грошей.

Згідно зі статтею 9 Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України, за наказом управління МВС України в Рівненській області грошову винагороду у розмірі місячного грошового забезпечення отримають начальник сектору аналізу, планування та контролю УБОЗ УМВС підполковник міліції Юрій Мартинюк, начальник Острозького МВ УМВС підполковник міліції Валерій Самчук та старший інспектор з особливих доручень з питань пожежної безпеки УМЗ УМВС старший лейтенант міліції Юрій Ярмольчук, - повідомив на відеоселекторній нараді при керівництві управління начальник УКЗ УМВС полковник міліції Андрій Сілков.

Начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов пишається підлеглими, які в зоні АТО припинили незаконне фінансування бойовиків, адже своїми професійними діями рівненські міліціонери довели, що готові гідно виконувати поставлені керівництвом МВС бойові завдання, обороняти свою землю, свою Батьківшину заради якнайшвидшого мирного урегулювання конфлікту на Сході країни. Керівництво УМВС сподівається, що рівненські правоохоронці ще не раз проявлять себе з найкращого боку в зоні проведення АТО.


За матеріалами СЗГ УМВС України
в Рівненській області

Читати також:

ФОТО - Загін міліціонерів Рівненщини вирушив у зону АТО

У Сарнах затримали одеситів з бурштином та валютою

На Рівненщині нелегально працювала заправка





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ