Ми у Facebook
30.07.2015, 13:30

На Рівненщині зберуть футбольну збірну для участі у новому Кубку регіонів

На нещодавньому засіданні виконкому Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ) була обговорена ініціатива Федерація футболу України (ФФУ) про «запуск» нового футбольного турніру «Кубок Регіонів ФФУ». Зокрема, мова йшла про створення футбольної збірної Рівненщини та принципи її формування.
Як відзначив перший заступник голови РОФФ Володимир Поліщук, змагання планується проводити за олімпійською системою (тобто на виліт), при чому при жеребкуванні пар враховуватиметься територіальний принцип. Кожна область має право представити в цьому турнірі одну команду, і, власне вона буде називатися «збірною області». Футболісти можуть представляти будь-яку з місцевих команд. Головна умова – гравці повинні бути аматорами, тобто такими, котрі ніколи за свою кар`єру не мали контрактів з професійними клубами.

В підсумку, на засіданні виконкому РОФФ вирішили більш детально вивчити це питання, в тому числі визначитись, хто буде займатися формуванням такої збірної, чи це будуть окремі футбольні функціонери, чи право на формування команди буде віддано одному з обласних клубів, який матиме таке бажання.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ПФЛ перевірила готовність рівненського «Авангарду» до старту «Вересу» у професійній лізі

ФФУ дозволила «Вересу» стартувати у другій лізі України

Наразі керівництво РОФФ звернулося до представників команд виходити на контакт та проявляти ініціативу. Нагадаємо, що у випадку перемоги в цьому турнірі команда отримає право представляти область у європейському футбольному турнірі Кубок Регіонів УЄФА.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ