Ми у Facebook
01.08.2015, 19:00

Топ-5 ідей для недільного відпочинку рівнянок

Неділя - напевно єдиний вихідний, коли жінка може може дозволити собі хоч трохи відпочити від щоденних клопотів. Тому OGO.ua пропонує рівнянкам 5 ідей для гарного дозвілля.
Гарно проведені вихідні наповнять вас енергією та новими силами на наступний тиждень. Постарайтеся хоча б кілька годин у недільний день провести із задоволенням.

У цьому вам допоможе чудовий фотопроект "Ми - рівняни". Влаштуйте собі незабутню фотосесію з талановитим фотографом і ще раз переконайтеся у своїй красі та унікальності. Для прихильниць сімейного дозвілля фотограф пропонує і сімейні фотосесії.

Здорове та спортивне дозвілля ви можете провести разом з спортивним клубом "ARTHUR-GYM". У неділю там відбудеться День відкритих дверей та одночасний набір на заняття. Подбайте про свій зовнішній вигляд та гарно проведіть час. ДЕТАЛІ.

Тих рівнянок, які прагнуть поринути у атмосферу запального танго запрошують на майстер-клас з основ аргентинсього танцю. Тут ви зможете не лише гарно провести час, а й опанувати основні рухи танцю пристрасті.

Для тих, хто хоче придбати собі гарні речі за вигідними цінами у Рівному діє Акційний шопінг від Злати Плази.

Прихильниці творчого культурного дозвілля можуть провести його у атмосефрі поезії та мистецтва на таких заходах, як: Виставка авторської графіки Пабла Пікассо, Експозиція у музеї "Життя та творчість Уласа Самчука" та Поетичні посиденьки. Про ці події та ще більше інормації про щоденний відпочинок для вас та вашої родини ви можете дізнатися на сайті moemisto.ua. Підписуйтеся та будьте в курсі всіх подій у вашому місті.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ