Ми у Facebook
01.08.2015, 13:30

Від сьогодні рух центральною вулицею Рівного знову обмежений

З 1 серпня за проїзд під знак центром Рівного у певні години, якщо ви не на спецмашині чи не живете в цій частині міста – штрафуватимуть.
Впродовж місяця працівники ДАІ лише попереджували та ознайомлювали із тим, що рух вулицею Соборною буде обмежений.

У Рівному з вулицею Соборна "повний караул"

Відсьогодні ж на водіїв, які нехтуватимуть цією забороною, складатимуть адмінпротоколи та каратимуть штрафами у розмірі від 255 до 340 гривень.

Нагадаємо, рішення частково обмежити рух в центрі міста прийняли міські чиновники, спираючись на опитування, проведене студентами. Саме їхня соціологія показала, що 42% опитаних – за перекриття.

Сьогодні у Рівному перекриють рух на вулиці Соборна

Начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк розповів, що цю проблему ретельно вивчали профільні чиновники на чолі з міським головою. Досліджували три місяці, бо на цей час відкрили центр для усього транспорту. А з 1 липня знову повернули обмежуючі і знаки, передає сайт "ВСЕ".

Яким рівняни бачать рух вулицею Соборною? [ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ]


За минулі три тижні не було ані значних заторів на об'їзних вулицях, ані скарг від невдоволених пасажирів, ділиться Віталій Миронюк.

- Великих скупчень транспорту, - а я також проїжджаю і по Степана Бандери, і по Млинівській, і по проспекту Миру і Міцкевича, - надзвичайних подій не відбувалося. І громадський транспорт почав рухатися, як належить. Принаймні, упродовж трьох тижнів ми не маємо дзвінків від розлючених мам, які не встигають забрати дитину з садочка, ми не маємо дзвінків у вранішній час, що люди запізнювалися на роботу, - розповів чиновник.





На правах реклами