Ми у Facebook
02.08.2015, 15:05

Гороскоп на тиждень 3 - 9 серпня

Прогноз астрологів на тиждень для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН (21.03-20.04). Будьте акуратні й уважні, тримайте ситуацію під контролем. Може статися так, що якийсь пропущений дріб'язок здатен створити нові проблеми. З наполеонівськими планами та ризикованими авантюрами бажано почекати, не біжіть попереду часу. Вихідні присвятіть відновленню сил, розслабтеся.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Імовірні несподівані зміни життєвих планів, щось назріває і на роботі. Питання кар'єри та додаткових заробітків багато в чому залежать від терпіння і ретельності. Якщо перемога дістанеться досить швидко, це означає, що ви заздалегідь створили правильну базу. У вихідні прислухайтеся до голосу розуму.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Саме час повноцінно відпочити й кардинально поміняти коло спілкування та поле діяльності. Адже попереду — нові цілі та вершини. Якщо маєте завдання і воно здається надто складним, розділіть його на маленькі кроки. У вихідні відвідайте батьків.

РАК (22.06-23.07). Досить сприятливий тиждень навіть для тих, хто не у відпустці. Керівництво виявить до вас неабияку прихильність, чим варто обов'язково скористатися. Ви багато чого встигнете, особливо, якщо робота цікава. Намагайтеся уникати двозначності в особистих стосунках.

ЛЕВ (24.07-23.08). З'явиться шанс надолужити пропущені можливості. Навіть якщо до цього ваша кар'єра гальмувала, вам можуть запропонувати престижне доручення чи навіть керівну посаду. Постарайтеся не піддаватися на емоційні провокації, якщо не хочете підірвати здоров'я. Вихідні — для сім'ї.

ДІВА (24.08-23.09). Ваші зусилля не пропадуть даремно - легко виберетесь з лабіринту поточних проблем і займетеся більш приємними справами. Бажано не метушитися, не балакати зайвого і не брехати. У вихідні дозвольте собі досхочу поспати й почитати. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Ви зможете поліпшити своє становище у суспільстві та опинитись у центрі уваги достойних людей. Але у спілкуванні важливо стримувати гординю, щиро посміхатися чи хоча б приховувати негатив і роздратування. У вихідні не бурчіть на близьких людей.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Вдалий період. З'явиться шанс значно просунутися кар'єрними сходами. І все ж ваш основний коник — ваш професіоналізм і тонка інтуїція, а не лестощі начальству та конфлікти з колегами й підлеглими. Візьміть свій темперамент під особливий контроль, інакше він буде здатен зіграти з вами злий жарт. У вихідні подбайте про сон та здоров'я.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Відпочинете пізніше. А зараз доведеться добре побігати, покрутитись. Запорука успіху - високий темп роботи. Навіть у вихідні постарайтеся, щоб ані хвилини не пропало даром. Впевненість у своїх можливостях і послідовність у діях допоможуть завоювати прихильність оточуючих і зміцнити стосунки з керівництвом.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Навряд чи доведеться повноцінно розслабитись. Для втілення в життя всіх планів та термінових питань, доведеться звернутися до впливових знайомих і надійних друзів. У вихідні запросіть гостей і повеселіться від душі.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Якщо люди, з якими ви особливо не мирилися, роблять крок назустріч, то не обов'язково шукати в цьому підступ. Просто це ідеальний період для спілкування, підготовки і реалізації мирних планів. Вихідні постарайтеся присвятити заняттям з дітьми, відпочинку на природі.

РИБИ (20.02-20.03). Удача цілковито на вашому боці, постарайтеся подолати песимістичний настрій і нарешті почути голос розуму. У випадку чого покличте на допомогу почуття гумору. У вихідні варто кудись поїхати чи принаймні змінити обстановку, погуляти на свіжому повітрі, переключитись на щось нове і приємне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку

Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ