Ми у Facebook
05.08.2015, 08:45

В Антикорупційне бюро потрібно ще 18 працівників

НАБУ оголосило конкурс на 18 вакантних посад.

Національне антикорупційне бюро України 3 серпня оголосило конкурс на 18 вакантних посад. Про це сьогодні під час брифінгу в «Укрінформі» повідомила заступник начальника відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Вікторія Скорикова.

Громадський активіст з Рівного працюватиме в Антикорупційному бюро

- Ми шукаємо майбутніх співробітників Управління аналітики та обробки інформації. Вони займатимуться збором, обробкою та аналізом інформації, яка надходить до Бюро, з метою виявлення кримінальних правопорушень, віднесених безпосередньо до підслідності НАБУ. Також оголошено набір на керівні посади оперативно-технічного управління. Загалом це 18 посад, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті, - зазначила вона.

В.Скорикова підкреслила, що особи, які бажають взяти учать у конкурсі, можуть подати відповідні документи до НАБУ протягом 10 календарних днів.

Верховна Рада прийняла антикорупційний закон Порошенка

Також вона нагадала, що цього тижня відбудеться тестування кандидатів на посаду детективів для визначення психологічного профілю особистості за допомогою методики MMPI-2.

Усього за весь час в НАБУ було оголошено конкурс на заміщення 41 вакантної посади, з яких вже призначено на посади 13 осіб керівного складу, по 5 кандидатам триває спеціальна перевірка, по 7 вакансіям оголошено повторний конкурс.





На правах реклами