Ми у Facebook
03.08.2015, 19:45

На Хрінницькому водосховищі відгримів 5-й фестиваль «Аквасфера»! [+Фото]

Впродовж останніх п’яти років береги Хрінницього водосховища стають одним із основних центрів відпочинку жителів Рівненської області і не тільки. Тому популярна місцина і стала епіцентром однієї із найгучніших подій літа – фестивалю «Аквасфера».
Щорічно дійство ставить акценти над проблемними моментами у суспільстві і пробує їх вирішити. І не важливо, чи то просто прибирання узбережжя чи збір коштів для потреб АТО та «кіборгів».
Окрім цього, організатори кожного разу запрошують відомих виконавців аби донести позитивні посили до якомога більшої кількості людей. Так минулих років публіку розривали «Дзідзьо», «Скрябін» та багато інших. В нинішньому році більше уваги вирішили приділити для ді-джеїв та молодих музикантів.

А одним з найцікавіших представлених виконавців був КONSTANTIN OZEROFF & VLADAMIR GROMOV. Головний реміксер країни на одній сцені із відомим гітаристом вдало поєднували електронну музику із відомими піснями виконаними на гітарі на радість усім присутнім.



- Приємно, що з кожним роком все більше молоді долучається до нашого фестивалю. Адже саме такі люди забезпечать державі хороше майбутнє. Окрім цього, наш фестиваль одне з небагатьох місць в Україні, де виконавці, які пишуть музику і є не дуже відомими можуть познайомити громадськість із своєю творчістю та виступити перед великою аудиторією. – каже організатор «Аквасфери» Роман Яворський.

А поки ноги та вуха відходять від двох днів 40 кіловат звуку та драйву на берегах Хрінницього водосховища, можна вже морально готуватися до наступного відпочинку. Івент-агенція «Мегаподія» на чолі з організатором Романом Яворським запрошує рівнян відсвяткувати своє третє День народження 13 вересня на стадіоні «Мототрек» на великому спільному концерті студії «Квартал 95» та гурту «Дзідзьо».








На правах реклами