Ми у Facebook
06.08.2015, 08:45

На Рівненщині пам'ять бійців сил АТО вшанували футбольними турнірами [Фото+Відео]

У Гощанському та Сарненському районах пройшли футбольні турніри, присвячені роковинам загибелі в зоні АТО українських воїнів. Так, в Курозванах вшанували пам'ять Олега Тарасюка, командира ДУК «Правий Сектор», а у Карасині - Ярослава Куришка, солдата-контрактника 30-ї окремої механізованої бригади.
У неділю, 3 серпня, в турнірі на Гощанщині прийняло участь чотири районні команди – ФК «Курозвани», «Гітас» (Курозвани), ФК «Горбаків» та ФК «Синів-Гоща». Початку футбольним змаганням передувала урочиста церемонія вшанування пам'яті Олега Тарасюка, командира Рівненської розвідгрупи ДУК «Правий Сектор». Курозванець загинув о 17-й годині 10 серпня 2014 року від кулі снайпера в бою біля Іловайська Донецької області.

Щодо змагань, то у фінальному поєдинку головний приз турніру у серії післяматчевих пенальті виборола команда з Горбакова, гравці якої виявилися точнішими від футболістів із «Гітаса» (основний час – 0:0). Третім став ФК «Синів-Гоща», котрий обіграв ФК «Курозвани» з результатом 3:2.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кращими на футзальному турнірі у Білорусі стали представники Рівненщини

Рівненські футзалісти в Одесі стали призерами престижного турнірну

У селі Карасин Сарненського району також відбулися заходи, присвячені роковинам загибелі односельця –Ярослава Куришка. Солдата-контрактник 30-ї окремої механізованої бригади загинув 8 серпня 2014 року на Донеччині.

Батькам Ярослава посмертно вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня та подякували за ратний подвиг, патріотизм та відданість Батьківщині, що проявив їхній син.

Після цього відбулися футбольні поєдинки за Кубок, присвячений пам’яті Ярослава Куришка.









Переглянути більше фото з турніру в Курозванах.








На правах реклами