Ми у Facebook
07.08.2015, 18:00

Один з потенційних кандидатів заявив, що не йде в мери Рівного

Тривалий час у Рівному говорили про те, що екс-голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок буде балотуватися в мери. Проте остання заява Сергія Рибачка розвінчала чутки.
На своїй сторінці у фейсбук Сергій Рибачок опублікував офіційну заяву. Він заявиви, що в мери балотуватися не буде, проте участь у виборах все ж братиме:

Хомко чи неХомко: що може чекати Рівне через півроку |

Шановне товариство! Сьогодні підписано закон про місцеві вибори і мені знову почали телефонувати журналісти. Тому я вирішив внести ясність. Я не буду балотуватись на посаду міського голови Рівного. Я дуже вдячний усім людям, які останнім часом висловлювали мені підтримку і щиро бажали мені стати міським головою. Можливо, колись згодом. Багатьом політикам це буде дивно, але мене не цікавить посада заради посади. Вісім місяців тому я відмовився від головного крісла в області і на головне крісло в місті не претендуватиму. Я буду брати участь у виборах, але не на посаду міського голови Рівного. Буду радий, якщо у цих перегонах переможе достойний кандидат, який здатний перетворити Рівне у справжнє європейське місто.
З повагою, Сергій Рибачок.


Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок подав у відставку

Сергій Рибачок: коротка біографія





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ