Ми у Facebook
30.09.2015, 17:05

«Гіпермаркет меблів Dybok.ua» - запрошуємо на відкриття

1 жовтня у Рівному відбудеться відкриття Гіпермаркету меблів Dybok. Гіпермаркет буде розташований на 2-3 поверхах ЦУМу.
Сьогодні ми знову спілкуємось з директором мережі Dybok.ua Віталієм Бєлєньким.

- Пане Віталію, минулого року спілкувались з Вами перед відкриттям салону меблів «Дубок». А 1 жовтня Ви вже відкриваєте Гіпермаркет. Непогані темпи росту. Ваш жолудь росте (хто не знає - це символ компанії).

- Так) І вже доріс до третього поверху ЦУму. Постійний ріст і розвиток - ознака здоров'я дерева, будь-якого живого організму і мірило успішності бізнесу. Успішним можна вважати той бізнес, що випереджає сподівання людей, дає своїм клієнтам більше того, ніж вони очікують.

Ми могли б залишитися в існуючому форматі салону, який, до речі, показав свою ефективність і успішно працює. Салон «Дубок» показав, що ера магазинів, маркетів, де всі меблі поставлені на купу і головне завдання власників яких напхати максимально багато одиниць товару на квадратний метр, на щастя, підходить до свого завершення.

Гіпермаркет Dybok.ua буде продовжувати лінію салону плюс додасть значно у асортименті - будуть нові категорії меблів, нові ексклюзивні виробники і товари у Рівному. Ми значно розширили асортимент дитячих, офісних меблів, спалень, диванів і матраців. Цілимось у максимально широку цінову аудиторію: у нас є і недорогі, бюджетні меблі, і меблі для любителів вишуканості, стилю і екологічності - і все це за незмінно низькими інтернет цінами. А ще будемо радувати наших гостей акціями, розпродажами, суперцінами й іншими приємними сюрпризами. А з нагоди відкриття з 1 по 15 жовтня будуть діяти знижки на всі товари до 20% від інтернет-ціни.



- Так, але чому саме формат Гіпермаркету?

Для зручності рівнян і мешканців нашого краю. Наразі у Рівному немає жодного магазину меблів, який би зміг поєднати широкий асортимент, естетичну презентацію продукції (тут, звичайно, є Jysk, проте у нього дещо інша спрямованість, ніж у нас), якісний сервіс, безкоштовну доставку товару - і при цьому без переплат за все вищевказане. Ми просто побачили, що саме тут є вільна ніша, і ми рухаємось у цьому напрямку. Всі ці переваги будуть у нашому Гіпермаркеті, що відкриється 1 жовтня у Рівненському ЦУМі на 2 і 3 поверхах.

- З Гіпермаркетом зрозуміло, а як справи в інтернет магазину dybok.ua?

- Наразі Dybok.ua розвивається надшвидкими темпами і як інтернет магазин. У плані інтернет-продажу меблів ми вийшли в ТОП по відвідуваності нашого сайту серед профільних конкурентів. У планах створення найбільшого онлайн каталогу меблів - такої собі «Розетки» серед меблів. Уже зараз у нас понад 15 тисяч товарів на сайті.

- Цікаво, як попасти виробнику на ваш сайт?

- Це не так просто - продукція має бути якісна, унікальна і конкурентна по ціні. Не дивлячись на швидкі темпи додавання товарів і фабрик, ми ставимо високі вимоги до якості продукції, яку ми продаємо. Як у нас відбувається процес додавання нових фабрик: робимо тестову закупку продукції, збираємо її (я сам особисто беру у цьому участь) перевіряємо матеріали фасадів, фурнітуру, кріплення, виставляємо продукцію у салон і спостерігаємо за товаром і за попитом на нього - чи цікавий він нашим клієнтам. Наприклад, нещодавно зібрав стінку однієї фабрики і через тиждень у неї відклеївся фасад - зрозуміло, про це ми відразу повідомили виробника і призупинили співпрацю.

- Що з приводу сервісу від Dybok?

- Ми клієнтоорієнтована компанія - у разі виникнення будь-яких проблем з товаром - некомплект, фабричний дефект, просто не підходить за розмірами чи кольоровій гаммі - ми вирішуємо будь-що за власний кошт і максимально оперативно. Ми не будемо відсилати клієнта до перевізника або на фабрику – всіми можливими проблемами займається наш відділ сервісу і рекламацій.

Серед останніх наших сервісів - безкоштовна доставка в усі районні центри Рівненської області без привязки до обєму замовлення (доставимо безкоштовно навіть стілець чи комод), збільшення складської програми для того, щоб найходовіші товари були завжди у нас у наявності, додали нові банки на сайт з кращими умовами надання розстрочки для клієнта. Dybok не стоїть на місці і ми постійно рухаємось вперед, і даємо більше для наших клієнтів.






На правах реклами