Ми у Facebook
28.02.2016, 19:30

Цікаві факти про Аліну з серіалу “Хазяйка”

Одна з найяскравіших актрис нового українського серіалу "Хазяйка", який показують на “1+1”, - Олена Стефанська. Ще кілька місяців тому телеглядачі про неї майже нічого не знали, тому цікаво було дізнатись більше про цю красиву й талановиту жінку.
1. Виконавиця ролі Аліни Хмелевської в цьому році відзначає ювілей – 50 років.

2. Акторську освіту здобула у Київському інституті театрального мистецтва імені Карпенка-Карого.

3. Шанувальники можуть побачити Олену Стефанську не тільки на телебаченні, а й у київському Театрі російської драми імені Лесі Українки. На сцені Олена вже більше двадцяти шести років.

4. Незважаючи на тендітну зовнішність, їй неодноразово доводилося втілювати образи фатальних жінок. Навіть у кліпі Олександра Пономарьова Стефанська розбиває серце герою пісні “Чомусь так плакала вона” і змушує понервувати чоловіків на швидкісній трасі у кліпі гурту “Океан Ельзи” “Сосни”.

Сьогодні розпочинається новий серіал про долі шахтарських родин

5. До речі, пані Олена була у шлюбі з відомим актором Дмитром Лаленковим (серіали “Леся і Рома”, “Доярка з Хацапетівки”. Олена Стафанська має двох дітей від шлюбу з Лаленковим – 26-річного Микиту і 10-річного Іллю. Микита закінчив Київський театральний інститут за спеціальністю “телережисура”. У нього свої проекти і сценарії. А молодший Ілля час від часу грає разом з мамою в театрі.

6. Свій другий шлюб Олена Стефанська приховує від преси й не розкрила ім'я свого коханого навіть ведучій “Світської хроніки” Каті Осадчій. "У мене є коханий чоловік, але оскільки минулий шлюб був відкритим, а я не дуже публічна людина, хочу, щоб моє особисте життя було непублічним". Відомо, що це не актор, як натякнула пані Олена, "дуже серйозний чоловік".

7. Раніше Олена Стефанська знялася в епізодичних ролях у популярних серіалах “День народження Буржуя-2” і “Свати-2”.



За матеріалами tv.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
В Україні покажуть британську версію серіалу "Війна і мир" (+ФОТО)
[url=http://ogo.ua/articles/view/2016-02-17/72676.html Рівненська артистка запроваджує унікальний мистецький проект[/url]






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ