Ми у Facebook
03.04.2016, 15:30

Рівняни скаржаться, що в супермаркетах обважують покупців

Рівнянин Назар Шепель написав у спільноті "Типове Рівне", що в одному з найбільших супермаркетів міста обманюють рівнян.


"Знову Велмарт... і знову обман покупців. Вага на стікері 620 г, а по факту 546 г. БУДЬТЕ УВАЖНІ, ПЕРЕВАЖУЙТЕ ВСЕ", - написав обурений покупець.






Рівнянка купила у супермаркеті солодку ковбаску із... тарганом



Ось так реагують на це користувачі соціальних мереж:






"У Велмарті часто на касі касири беруть вводять код, наприклад вологих серветок, і коли ти купуєш на гривень 300-500 то не помічаєш тих 3 грн в чеці. Але не полінуватися перевірити чек і підійти до адміністратора обовязково треба. А вони ще й з таким здивуванням "Мабуть випадково пробили вам")", - написала покупець Оксана.



"Саме тому і поставили контрольні ваги біля каси. Бо часто ті, хто на роздачі, роблять от такі от "дива". І якщо вага на контрольках не буде збігатися з фактичною вагою - товар не продадуть а попросять переважити, або і самі підуть переважать. Так що не треба робити істерик і у всьому винити касирів - вони за то взагалі не відповідають. І, до речі, за "плюс" в касі в кінці зміни їх можуть оштрафувати", - прокоментував рівнянин Ігор.


У рівненському супермаркеті булочки їдять горобці






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ