Ми у Facebook
16.10.2016, 09:30

Рівненщина унікальна: Білівське городище [Фото]

фото: Сергій Делідон

Це фантастичне місце знаходиться всього за 35 кілометрів від Рівного

БІЛЬШЕ ФОТО

фото: Сергій Делідон
фото: Сергій Делідон


"Якщо в Клевані є таке шикарне місце, як "Тунель кохання", то зорянці мають не менш фантастичне та надзвичайно туристично привабливе місце – Білівське городище. Досить часто, для того щоб відпочити, насолодитися ароматом свіжих височезних трав, побачити чарівний захід сонця над Стублою і просто провітрити мозок – я велосипедом приїжджаю сюди. З найвищої точки видно Музей Першокниги в Пересопниці, Костел Благовіщення та Замок Чарторийських в Клевані. Не менш захоплюючим є вид на села, які простягнулися навколо. Тому дуже раджу при плануванні свого туру вихідного дня, звернути увагу на село Білів, що знаходиться лише в 35 км від Рівного та обов’язково відвідати це прекрасне історичне місце."- написав на своїй сторінці фотограф Сергій Делідон.


фото: Сергій Делідон
фото: Сергій Делідон


фото: Сергій Делідон
фото: Сергій Делідон


фото: Сергій Делідон
фото: Сергій Делідон


БІЛЬШЕ ФОТО



Довідка:

Білівське городище розташоване поряд з найвужчим місцем у заплаві річки Стубли. З напільної сторони городище відділене штучним ровом завширшки близько 30 м та завглибшки до 4 м, яким пущено води притоки р. Стубли. Укріплення приблизно трапецієподібної в плані форми із заокругленим південним кутом займає площу понад шість гектарів. Головний в’їзд зберігся із східної сторони у формі розриву валу завширшки приблизно 8 м.



Покажіть світові красу й унікальність нашого Рівненського краю!

"ОГО" у рамках проекту "Рівненщина від А до Я" оновлює фоторубрику "Рівненщина унікальна". Долучитися до проекту можете і ви. Для цього потрібно надіслати фото з підписом на e-mail: valeriia.tsukanova@gmail.com . Після відбору редактором ваше фото буде додане в добірку.

БІЛЬШЕ ФОТО







На правах реклами