Ми у Facebook
13.12.2016, 10:40

У Києві президента НК ФК «Верес» нагородили медаллю «За заслуги» [+Фото]

Олексій Хахльов, президент НК ФК «Верес» та голова Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ), отримав медаль «За заслуги». Відзнаку від Федерації футболу України (ФФУ) йому вручив у Києві особисто голова цієї громадської організації Андрій Павелко.
Про подію повідомив сам пан Хахльов на своїй сторінці у соцмережі. Крім того він продемонстрував і світлини з нагородою.

«На засіданні виконкому ФФУ. Отримав медаль «За заслуги» Федерації футболу України!
Дякую президенту Андрій Павелко! Робота лише починається! Бо разом - ми сила!!!» - написав Олексій Хахльов.

Нагадаємо, нещодавно президент НК ФК «Вереса» Олексій Хахльов прокоментував другу позицію команди в Першій лізі і заявив про намір повернутись в УПЛ вже в наступному сезоні. Про це він розповів у інтерв’ю для «Команди»:

«Користуючись нагодою, хочу віддати належне тренерському штабу на чолі з Володимиром Мазяром за якісно виконану роботу і маркетинговій службі клубу, яка подбала, щоб "Верес" міцно стояв на ногах, а також нашому 12 гравцеві – уболівальникам.
Нам легко ніколи не було. Адже це марафон, випробування на міцність. Нам, дебютантам Першої ліги, вдається триматися в групі лідерів, а значить, ми вміємо аналізувати і виправляти помилки.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Найбільш пам'ятний матч «Вереса» в першій половині сезону? Поєдинок з «Іллічівцем». Якби маріупольці нас перемогли, вони б фактично достроково посіли перше місце. Однак "Вересу" вдалося переломити хід подій, відсвяткувати вольову вікторію і довести, що він готовий боротися за найвищі місця.

Ми докладаємо максимум зусиль, щоб "Верес" за підсумками сезону повернувся в елітний дивізіон, тому і подали заявку на участь в чемпіонаті УПЛ.

У нас дійсно є проблеми з клубною інфраструктурою, зокрема з місцем проведення домашніх поєдинків. Однак вихід вже знайдений. Поруч зі стадіоном "Авангард", який знаходиться в жалюгідному стані, є ще одне футбольне поле. Там найближчим часом і будуть споруджені трибуни на 3-4 тисячі місць, що буде відповідати мінімальним вимогам Прем'єр-ліги. А тим часом "Авангард" буде закритий на реконструкцію і, впевнений, вже через 2 роки зможе приймати навіть єврокубкові матчі. Важливо, що в цьому питанні є повне розуміння з боку місцевих владних структур.

Новачки в команді обов'язково будуть. Ми прагнемо до того, щоб на кожне місце було 2 рівноцінних виконавця. Маю велику надію, що другу частину сезону "Верес" зустріне у всеозброєнні».









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ