Ми у Facebook
15.08.2017, 14:05

В Рівному закінчився хакатон

Однак, учасники хакатону хочуть знову зібратися за кілька місяців.
Хакатон - це подія під час якої представники різних галузей працюють над розв’язанням якоїсь певної проблеми. Пізніше це рішення втілюється у певну корисну комп’ютерну програму. Як правило хакатони тривають від кількох днів до тижня.

Рівнянин виборов бронзу у Німеччині

Як повідомляло ОГО, нещодавно у Рівному завершився “Хакатон №1:місто у смартфоні”, який відбувався у Комп’ютерній академії "Шаг". Рівняни об’єдналися для створення корисних додатків для смартфона, які зробили б життя громади Рівного кращим.

Як вчителеві з Рівненщини отримати "Нобелівську" премію?

Організовували хакатон громадські активісти Зураб Кантарія, Роман Денисюк, Павло Алексєвич, Сергій Сидорчик та Роман Веремчук. Також до проведення долучилися компанії: РЕНОМЕ, РЕНОМЕ-СМАРТ, Комп'ютерна Академія "ШАГ" Рівне, SoftServe, КТС, #shortcutе,Gemini Espresso, Zagravagames Development.

Всього за час хакатону презентовали 8 проектів.

- Це був перший хакатон який ми організовували тому можливо організаційно все було недосконало. Але оргкомітет задоволений тим що не дивлячись на літню пору вдалося зібрати шість команд, які напрацювали класні прототипи програм для смартфонів. Вдалося об’єднати більше 30 небайдужих рівнян які планують і після хакатону дороблювати свої проекти, - розповідає громадський активіст Зураб Кантарія.

Зураб Кантарія також зазначає, що хакатон так сподобався рівнянам, що проведення наступного подібного запланований на лютий 2018 року.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ