Ми у Facebook
15.08.2018, 16:00

На Рівненщині поліцейські вилучили макову соломку та коноплю [+Фото]

У понеділок, 13 серпня, поліцейські задокументували вісім фактів незаконного обігу наркотиків, із яких сім — у Рівному. За усіма виявленими кримінальними правопорушеннями тривають досудові розслідування.
Під час проведення санкціонованого обшуку 13 серпня за місцем проживання 34-річного рівнянина поліцейські виявили у квартирі три поліетиленові пакети із маковою соломкою вагою близько півкілограма, два медичних шприци — із ацетильованим опієм та прозорою рідиною з різким запахом, схожою на ангідрид оцтової кислоти, вісім пластикових пляшок, частково заповнених рідиною темного кольору для виготовлення наркотичного засобу та блістер з таблетками, які в своєму складі містять сильнодіючу речовину. Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за трьома статтями Кримінального кодексу України: частиною 2 статей 309, 311 та частиною 1 статті 321.



Усе вилучене відправили для проведення експертизи, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення рівнянину про підозру. Чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.



Також у дворі будинку на вулиці Соборна правоохоронці викрили чотирьох людей, які мали при собі наркотики. Зокрема, у рюкзаку 39-річного рівнянина виявили 13 головок маку зі стеблами, у 34-річного чоловіка зі Здолбунівського району — 27, у 42-річного мешканця обласного центру — подрібнену макову соломку та 10 зелених головок маку, у 45-річного рівнянина — поліетиленовий пакет із висушеними майже 50 рослинами маку.



У Радивилові поліцейські вилучили у 49-річного млинівчанина поліетиленовий пакет із подрібненими рослинами коноплі вагою майже півкілограма. Чоловік, раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, запевнив правоохоронців, що зберігав коноплі для власних потреб.

На Рівненщині зловмисники віджали пластикове вікно та обікрали будинок

Відомості за вищевказаними фактами незаконного зберігання наркотичних речовин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Всі вилучені





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ