Ми у Facebook
21.12.2019, 07:00

Жінка шукала по дому кошеня, а коли знайшла, то оніміла від жаху: ось що вона побачила

Фото - T1.ua

Неприємна пригода трапилася з молодою мамою
Відправляючи речі в прання, 22-річна молода мама Кортні Друрі з Ліверпуля навіть подумати не могла, що їй доведеться пережити неприємну пригоду. Річ у тому, що в пральну машинку непомітно прокралося її кошеня на прізвисько Поузі, інформує Ukr.Media. День не віщував нічого поганого, і молода жінка спокійно запустила прання. Через хвилин двадцять вона згадала про кошеня і вирішила його пошукати. І тут Кортні почула слабке нявкання...

Фото- ukr.media
Фото- ukr.media


Не тямлячи себе від жаху, Друрі відкрила пральну машину, і разом з вологими речами їй в руки впало мертве тільце її улюбленця. І тоді перелякана господиня вирішила зробити... кошеняті штучне дихання! Обливаючись сльозами, Кортні стала «реанімувати» малятко. Кошеня, якому було всього кілька місяців, спочатку не подавало ознак життя, але через деякий час почувся слабкий голос. Побачивши, що кошеня живе, господиня кинулася до ветеринара. Той моментально підключив Поузі до машини, що подає кисень. Він похвалив молоду жінку, сказавши, що вона вчинила правильно, коли стала робити улюбленицю штучне дихання!



Кошеня залишилося в клініці, а Кортні і її чотирирічна донька провели ніч без сну. Вони перебували в страху за життя вихованки, але вранці лікар подзвонив їм з радісними новинами. Ветеринар пожартував, сказавши, що у кішок і правда дев'ять життів, що і довело малятко Поузі. Незабаром кішечка повернулася додому, і сім'я безмежно щаслива. Кортні зізналася, що тепер буде перевіряти пральну машинку всякий раз, коли збереться прати. Примітно, що штучному диханню молода мама навчилася всього кілька тижнів тому. Вона і уявити собі не могла, що їй це вміння незабаром стане в нагоді!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ