Ми у Facebook
07.02.2021, 08:40

Невтішні новини з зони ООС: На Донбасі двоє воїнів загинули, ще двоє поранені

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 13 обстрілів з боку російських найманців. Двоє українських військовослужбовців загинули внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої, ще один отримав поранення. Також внаслідок острілу, отримав вогнепальне поранення один український захисник.
Джерело:пресцентр ООС

Дослівно:

"Сьогодні, 6 лютого, в районі населеного пункту Мар’їнка під час висування на позиції троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Від отриманих поранень двоє захисників – загинули, за життя третього боряться медики.


Також, внаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації наших позицій зі стрілецької зброї поблизу Пісків, отримав вогнепальне поранення один український захисник. Воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога."

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.



Якою буде погода на Рівненщині у неділю, 7 лютого

З початку поточної доби, 7 лютого, обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими військовими, порушень з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано", - констатували в штабі.








На правах реклами