Ми у Facebook
05.05.2021, 20:00

В Україні проведуть унікальний фотофлешмоб до Дня матері

До Дня матері в Україні хочуть провести фотофлешмоб «Моя мама найкраща», який згодом увійде до Національного реєстру рекордів України.
Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення організаторів заходу: ТОВ «Холдинг НАС», РАТЕГ, Національний Реєстр Рекордів України, ГО «Спільна Перемога».

Учасником флешмобу може стати будь-хто. До того ж, це безкоштовно.

Що потрібно зробити, щоб стати учасником?

◼ 9 травня 2021 року з 00.00 до 23.59 опублікувати пост з фото вашої мами, або спільне фото з мамою на своїй сторінці в Facebook або Instagram із теплими словами й привітаннями і вказати хештег #моямаманайкраща2021.
◼ Відразу після цього, потрібно зареєструватися як учасник флешмобу на сайті РАТЕГ (організатор рекорду). Реєстраційна форма стане доступною в день здійснення рекорду, що також надасть вам можливість надалі замовити диплом учасника рекорду після офіційної реєстрації рекорду Національним реєстром рекордів України.

«Виставляти можна будь-яке фото вашої мами, яке у вас є. Це може бути сімейне фото, де вас багато, і з вами є ваша мама. Це можете бути ви з вашою мамою або ваше улюблене фото мами – не важливо, чи мама ще є жива, чи її вже немає з вами. Тобто, варіантів безліч. Але робити багато фотографій не треба, достатньо одного фото», - повідомив співзасновник ГО «Спільна Перемога» Олександр Соколінський.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини