Ми у Facebook
07.04.2022, 18:30

Як випускники складатимуть ЗНО в умовах війни

Через війну в Україні, проведення зовнішнього незалежного оцінювання опинилося під питанням. Наразі вже достеменно відомо, що ЗНО таки проведуть, але у спрощеному форматі. Як саме — розповіли в управлінні освіти Рівного.
Зовнішнє незалежне оцінювання цього року проведуть у вигляді мультипредметного тесту з української мови, математики та історії України. Завдань з української літератури не буде. Загалом учасники ЗНО повинні виконати 60 завдань за 80 хвилин.

Зовнішнє незалежне оцінювання пройде в офлайн режимі – так само, як минулі роки.

Абітурієнти повинні будуть прийти до визначеного в районі місця проживання (або тимчасового перебування) центру тестування і скласти іспит. Зважаючи на воєнний стан в країні і високу ймовірність повітряних тривог у різних областях, тестування не буде проводитися в один день і в один час.

Оцінка буде відповідати чинним програмам ЗНО і результат кожного зі складників тесту подаватимуть у тестових балах, а також за шкалою 100 – 200.

Якщо під час іспиту розпочнеться повітряна тривога, то його проведення призупинять, а його учасники перейдуть у безпечне місце.

Випускники, що планують вступати до університетів у 2022 році, повинні обов'язково зареєструватися, аби мати змогу скласти мультипредметний тест.

Зокрема, необхідно створити реєстраційну картку та віддати її керівнику закладу освіти або надіслали до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ