Ми у Facebook
06.07.2022, 11:35

3 способи дізнатися свою долю: цікаві ворожіння на Івана Купала

Здавна українці намагалися заглянути у своє майбутнє за допомогою ворожінь в ніч із 6 на 7 липня. Традиційно на Івана Купала дівчата збиралися та гадали на багатство, шлюб, дітей та кохання.
Ворожіння на воску

Для ворожіння треба поламати звичайну воскову свічку, розтопити в ложці над вогнем з купальського вогнища та вилити в чашку з холодною водою. Отриману фігурку треба потримати над вогнем та подивитися на її тінь. Що побачите – то і буде відповідь на задумане вами питання.

Тлумачення фігур: обручка або корона – до швидкого весілля, скриня (гаманець) – до багатства, серце – до міцної любові, прапор – до неочікуваного гостя, зірка – до успіху, квітка – до нового шанувальника, людина – до появи хорошого друга, хвилеподібна фігура – до виконання бажань, смуги – до приємної подорожі.

Ворожіння на траві

Вранці на Івана Купала зірвіть біля свого будинку дві вузькі, довгі травинки. Одна травинка повинна бути довшою за іншу. Коротка буде символізувати вас, а довша – вашого хлопця. Ці дві травинки поставте в щілину. Коли вони стануть підсихати, то почнуть ворушитися – наближатися або віддалятися одне від одного.

Трактування ворожіння: якщо травинки тягнуться одна до одної – чекайте на пропозицію руки та серця. Якщо довга травинка відхилиться в протилежний бік від короткої – чоловік, на якого ви ворожили, не відчуває до вас любові. Якщо травинки відхиляються, але при цьому злегка стикаються одна з одною – це означає, що у ваших стосунках не все так просто і гладко, але надія на відновлення почуття є.

Ворожіння на судженого

Напишіть записки з чоловічими іменами на листочках паперу і скрутіть їх в трубочки, які необхідно покласти під подушку. Після цього слід лягти спати. Вранці, прокинувшись, необхідно витягнути одну з записок. Ім'я, написане в ній, буде ім’ям судженого.





На правах реклами