Ми у Facebook
09.09.2022, 11:00

Повний місяць 9-11 вересня: Що можна робити на городі

Місячний календар садівника\городника підкаже, коли збирати урожай, удобрювати грунт, сіяти озимі культури. Майте на увазі з 9 вересня Повня.
За місячним календарем, після 9 вересня, сприятливими днями будуть:14−15 вересня, 18−20 вересня. А несприятливими періодами стануть: 7−12 вересня, 23−27 вересня. Інші дати місяця будуть нейтральними.

З 9 по 11 вересня буде повний місяць, тому роботи з рослинами не проводяться взагалі.

14-15 вересня будуть сприятливими днями для посадки будь-яких культур, зокрема озимих. Можна висадити й цибулинні квіти. Рекомендовано збір врожаю картоплі, гарбуза та винограду, посадки саджанців плодових дерев і ягідних кущів.

18-20 вересня сміливо займайтесьпосівом і посадкою будь-яких озимих культур на городі, а також зелені та шпинату в теплиці.

Також дозволено підживлювати мінеральними й органічними добривами рослин, вносити компост. Вдалою буде посадка багаторічних квітів і троянд, малини, винограду.

23-27 вересня починай збір врожаю на тривале зберігання і насіння. Можете робити посів озимих зернових, посадку цибулі та часнику на зиму. Не рекомендується поливати та підгодовувати рослини. Також можна садити декоративні квіти та дерева, але не плодові.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ