Ми у Facebook
10.03.2023, 14:59

Новий вид шахрайства: у Рівному хлопець підмінив золото на біжутерію у відділенні пошти

У Рівному розкрили шахрая, який підмінив золотий ланцюжок на біжутерію, під час огляду посилки. Працівник служби доставки повідомив про це правоохоронців, що дозволило їм встановити місцезнаходження зловмисника.
За отриманим описом, поліцейські знайшли будинок, де може проживати аферист. Виявилось, що він орендує житло в одній з багатоповерхівок. За допомогою сусідів, поліцейські знайшли квартиру, де перебував зловмисник.

19-річного чоловіка побачили у під’їзді. При поверхневій перевірці, він видав поліцейським крадений золотий ланцюжок вагою майже 93 грами, вартістю близько 240 тисяч гривень. Зловмисник замовив прикрасу накладним платежем. Коли він оглядав посилку, він підмінив золотий ланцюжок на біжутерію та заявив, що йому не підходить товар.

Працівник відділення пошти помітив підміну та оперативно повідомив у поліцію. За фактом шахрайства, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 190 КК України. Зловмисник уже неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських за угон та крадіжку.





На правах реклами