Ми у Facebook
10.04.2023, 11:00

Великдень 2023: Рецепт найсмачнішої паски

Фото ілюстративне

Щороку напередодні Великодня ми мублікуємо з десяток рецептів пасочок. Та яка ж з них найсмачніша? Обирайте на свій смак та готуйте з любов'ю!
Яка паска найсмачніша? Та що приготовлена з любов'ю й чистим серцем. Обирайте рецепт по інгредієнтах та швиденько на закупи, щоб спекти пасочки з найсвіжіших складників.

Здобна та пухка паска від Марії Рудомської:

Складники:
– пакет молока
– 400 г масла
– 200 г олії
– 20 яєць
– до 3 кг борошна
– 200 г свіжих дріжджів
– 500 г родзинок
– цедра 2 лимонів
– 1 кг цукру
– 1 ст. л. солі
– 2 пакетики ванілі.

[url=https://ogo.ua/articles/view/2023-04-03/131461.html]Паска, ковбаска й "золоті" яйця: Скільки коштуватиме великодній кошик 2023

Перевірений господинями рецепт смачної паски від Дарії Цвек:

Складники:
1 кг борошна,
400 г молока,
10 жовтків,
100 г мокрих дріжджів,
200 г масла або маргарину,
300 г цукру,
100 г родзинок,
1/2 ч. лож. солі,
потерта цедра з 1 лимона.

А хочете здивувати близьких незвичним смаком, приготуйте шоколадну паску. Вона складніша в приготуванні, але дуууже смачна. Рецепт Катерини Марченко:

Начинка:
200 г ізюму,
100 г шоколадних крапель.

Опара:
200 г борошна (бажано сильного),
150 г теплого молока,
25 г цукру,
5 г інстатних дріжджів або 15 г свіжих.

Тісто 1 (готується одночасно з опарою):
300 г борошна,
100 г яєць,
80 г молока,
50 г жовтків,
50 г цукру,
50 г какао.

Тісто 2:
200 г холодного сл.масла,
50 г цукру,
20 г меду,
8 г солі.

Макаронад (готується, коли тісто підійшло):
80 г цукру,
45 г білка,
40 г мигдального борошна,
15 г какао,
10 г кукурудзяного крохмалю,
5 г раст.масла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Що робити, аби паска не черствіла







На правах реклами