Ми у Facebook
03.05.2023, 22:21

Внаслідок масованого ракетного обстрілу Херсонщини загинуло понад двадцять людей [+Фото]

Сьогодні, третього травня, війська рф вкотре здійснила масовані ракетні обстріли Херсонщини. Внаслідок чого загинула 21 людина, ще 48 – поранені. Влучання у цивільну інфраструктуру та потяг з людьми
З ранку 3 травня російські війська здійснюють масовий обстріл Херсону та області. Хаотичні обстріли та потрапляння тривають досі.

Внаслідок обстрілів відомо про влучання у магазин АТБ, магазини, дитячий садок, машину швидкої допомоги, заправку, вокзал, пасажирський потяг.



Згідно з даними, отриманими від Офісу генпрокурора та Офісу президента, внаслідок обстрілів 3 травня 21 людина загинула. Ще 48 людей постраждало. Люди отримали травми різного ступеня тяжкості.

Відомо, що між селами Степанівка та Музиківка під ворожі обстріли потрапила бригада енергетиків, які здійснювали ремонт електромереж після чергових атак армії РФ. Від одержаних травм троє працівників енергетичного підприємства загинули.

До сова, у Рівному завтра прощатимуться одразу з двома Героями

Після обстрілу Даріївської громади Херсонської області загинув чоловік.

"Сьогодні росіяни обстрілюють Херсон, цивільну інфраструктуру, магазини. Є загиблі. Вони цинічно вбивають мирних людей – звичайні терористи. Це зло треба зупинити. Деокупація наших територій, гарантії безпеки та вступ України в НАТО, покарання терористів. Тільки так завершимо війну",

— написав у своєму телеграм-каналі глава Офісу президента Андрій Єрмак.

За даними Херсонської ОВА, російська авіація сьогодні атакувала населений пункт Кізомис Білозерської громади. Ворог випустив по населеному пункту три керовані авіабомби. Через атаку повністю зруйновано три житлові будинки та пошкоджено газопровід. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Під час обстрілу Херсона окупанти влучили у залізничний вагон. Внаслідок влучання було поранено провідника. Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

На момент обстрілу посадку розпочато не було, пасажири перебували у безпечному укритті. Поїзд до Львова відправився з Херсона із затримкою 14 хвилин.



За інформацією Офісу Президента, внаслідок обстрілу Херсона до Дитячої обласної лікарні доставлена дитина у важкому стані.

Станом на 22.08 за повідомлення Телеграм-каналів у Херсоні чутно вибухи



Місцева влада закликає людей залишатися вдома або в укриттях.

Фото з наслідками обстрілу Херсону



















На правах реклами