Ми у Facebook
19.05.2023, 14:00

Рівненщина має стати реабілітаційним хабом: Що для цього роблять

На Рівненщині продовжують розвивати Клеванський госпіталь ветеранів війни. Тут уже створюють Центр реабілітації пацієнтів зі спінальними травмами. У планах – збудувати третій корпус медзакладу. Адже у Клеванському госпіталі проходять реабілітацію військові зі всієї України.
Площа нового корпусу становить більше 10 тисяч метрів квадратних. Він буде мати 4 поверхи та цокольний. Останній обладнають під сучасне бомбосховище, яке використовуватиметься і в мирний час.







Тут будуть приймально-діагностичне і відділення лікування захворювань та наслідків черепно-мозкових і спінальних травм. А також великі реабілітаційні зали. Аби навчати по-новому, відновлювати втрачені внаслідок травм функції, захворювань, отриманих під час бойових дій, як військовим, так і цивільному населенню.

Ескізний проект нового корпусу уже готовий. Будівництво дороговартісне, тому наразі шукають партнерів. Уже зголосилися допомогти нам як міністерства України, так і наші польські, литовські, американські друзі, різноманітні благодійні організації та міжнародні фонди. Працюємо далі, повідомляє Рівненська ОВА.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини