Ми у Facebook
04.06.2023, 11:00

На Рівненщині пожежники загасили дві пожежі

У Рівненській області на Рівненщині рятувальники успішно припинили дві пожежі, які виникли в приватних домогосподарствах.
Згідно з повідомленням ГУ ДСНС в Рівненській області, 3 червня в селі Іванівка, Сарненському районі, Сарненській територіальній громаді, в одному з приватних господарств стався пожежний інцидент, в результаті якого пошкоджено покрівлю та перекриття житлового будинку площею 72 м2. Будинок зроблений з цегли, покритий металочерепицею на дерев'яній обрешітці, його розміри становлять 12х6 м. Виникнення пожежі та збитки наразі з'ясовуються. Для припинення вогню були задіяні дві автоцистерни ДСНС, вісім рятувальників і автоцистерна Сарненського лісового господарства. На щастя, ніхто не постраждав.

Також, 3 червня в селі Золоте, Сарненському районі, Сарненській територіальній громаді, в приватних господарствах стався інший випадок пожежі. Вогонь знищив дві господарчі будівлі. Перша будівля була зроблена з дерева, мала розміри 7х10 м і була покрита шифером на дерев'яній обрешітці. Друга будівля також була дерев'яною, мала розміри 5х7 м і була покрита шифером на дерев'яній обрешітці. Причини виникнення пожежі та завдані збитки встановлюються. Для ліквідації пожежі була залучена одна автоцистерна ДСНС, чотири рятувальники, одна автоцистерна місцевої пожежної команди з села Висоцьк і одна автоцистерна ДП Висоцького лісового господарства. І на цей раз, на щастя, ніхто не постраждав. Збитки від цих пожеж також оцінюються.

Отже, рятувальники на Рівненщині успішно впоралися зі своїм завданням і ліквідували дві пожежі, які спалахнули у приватних домогосподарствах. Незважаючи на матеріальні збитки, вдалося запобігти постраждавшим людям, завдяки оперативним діям рятувальників та використанню необхідної техніки.





На правах реклами