Ми у Facebook
17.06.2023, 14:41

Рівненські рятувальники взяли участь у чемпіонаті з самбо

Рятувальники з Рівненщини взяли участь у Всеукраїнському чемпіонаті Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) з боротьби самбо. Змагання пройшли в місті Черкаси в рамках Спартакіади-2023, що включає олімпійські, неолімпійські та прикладні види спорту для органів і підрозділів цивільного захисту.
Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Ці змагання є підготовчим етапом до національного чемпіонату, організованого Міністерством внутрішніх справ.

У цій боротьбі за звання чемпіона змагалися понад п'ятдесят курсантів та працівників Служби порятунку з різних областей України.

Упродовж дня учасники продемонстрували свої навички в "самообороні без зброї", що є сутью самбо. Цей вид спорту є одним з найпопулярніших у бойових мистецтвах.

Команда Головного управління ДСНС України у Рівненській області достойно продемонструвала свій спортивний рівень серед 11 учасниць.

Зокрема, в індивідуальних поєдинках у ваговій категорії до 98 кг рятувальники з Рівненщини здобули ІІІ місця:

Андрій Циберьов, майор служби цивільного захисту, старший інспектор відділу по роботі з стратегічно вибухопожежонебезпечними об’єктами та застосування санкцій Центру здійснення дій Головного управління ДСНС області;

Роман Короляк, капітан служби цивільного захисту, начальник караулу 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини 4-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС області.

Колектив рятувальників з Рівненщини щиро вітає своїх колег з відмінними спортивними досягненнями і бажає їм ще більше успіхів у майбутньому.

Робота рятувальника вимагає постійного удосконалення фізичної підготовки та дбайливого ставлення до свого здоров'я, щоб вони могли надавати допомогу та рятувати людей. Самбо допомагає формувати витривалість, патріотизм і здатність захищати себе, свою родину і Батьківщину. Це особливо важливо в сучасних умовах.





На правах реклами