Ми у Facebook
22.07.2023, 10:43

На Рівненщині сімейний насильник намагався відкупитися хабарем

У місті Костопіль на Рівненщині було зафіксовано випадок, коли сімейний насильник намагався уникнути адміністративної відповідальності, пропонуючи хабар.
Представники Поліції Рівненщини повідомили, що вчора, 21 липня, приблизно о 21:00 год., збуджена місцева жителька зателефонувала до правоохоронців і повідомила про те, що її чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив сварку та намагався фізично побити її.

На місце події негайно прибув екіпаж сектору реагування місцевого відділення поліції. Під час складання адміністративного протоколу за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, зловмисник, 49-річний житель Костополя, спробував пропонувати хабар, щоб уникнути оформлення відповідних матеріалів.

Попри отримане застереження про можливість кримінальної відповідальності за такі дії, злочинець передав тисячу гривень як неправомірну вигоду. Всі його дії були зафіксовані на службову камеру поліцейського.

Слідчо-оперативна група документувала цей злочин та вилучила передані кошти.

Зараз триває досудове розслідування відносно чоловіка згідно з частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України, що передбачає накладення відповідної відповідальності за надання неправомірної вигоди службовій особі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини