15.08.2023, 17:00
Маринуємо кабачки по-корейськи: геніальний рецепт
Кабачок - чудовий продукт для щоденного раціону. Вживати його можна не лише влітку, а й в холодну пору. Для цього пропонуємо вам скористатися смачним рецептом маринованих кабачків по-корейськи.
Кабачки по-корейськи - оригінальний рецепт салату з прянощами на зиму.
Для приготування салату вам знадобиться:
1 кг кабачків
2-3 морквини
2-3 солодких червоних перця
1 головка часнику
1-2 ч.л. прянощів для корейської моркви.
Для маринаду:
Цукор - 0,5 склянки
Оцет 6% - 0,5 склянки
Олія - 0,5 склянки
Сіль - 1 ст. ложка
Приготування:
Кабачки і моркву вимити, очистити, потім натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Солодкий перець почистити від насіння, вимити і нарізати дрібною соломкою. Часник можна натерти на дрібній тертці або роздавити часникодавкою.
Овочі, часник і прянощі перемішати і поставити в холодне місце (холодильник, погріб) на 5 годин.
Тим часом готуємо маринад: для цього слід змішати оцет, цукор, сіль, додати рослинну олію і знову ретельно перемішати. Не нагрівати.
Овочі залити маринадом і перемішати.
Салат розкладати у попередньо стерилізовані банки.
Стерилізувати кабачки по-корейськи в літрових банках 25-30 хвилин (в півлітрових 15-20 хвилин), потім банки закатати.
Смачного!
Для приготування салату вам знадобиться:
1 кг кабачків
2-3 морквини
2-3 солодких червоних перця
1 головка часнику
1-2 ч.л. прянощів для корейської моркви.
Для маринаду:
Цукор - 0,5 склянки
Оцет 6% - 0,5 склянки
Олія - 0,5 склянки
Сіль - 1 ст. ложка
Приготування:
Кабачки і моркву вимити, очистити, потім натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Солодкий перець почистити від насіння, вимити і нарізати дрібною соломкою. Часник можна натерти на дрібній тертці або роздавити часникодавкою.
Овочі, часник і прянощі перемішати і поставити в холодне місце (холодильник, погріб) на 5 годин.
Тим часом готуємо маринад: для цього слід змішати оцет, цукор, сіль, додати рослинну олію і знову ретельно перемішати. Не нагрівати.
Овочі залити маринадом і перемішати.
Салат розкладати у попередньо стерилізовані банки.
Стерилізувати кабачки по-корейськи в літрових банках 25-30 хвилин (в півлітрових 15-20 хвилин), потім банки закатати.
Смачного!
Категорія: Новини > Життя
Автор: Ольга Науменко Переглядів: 1523Інші статті рубрики:
Вступна кампанія-2024 суттєво відрізнятиметься від минулорічної
На Рівненщині триває Національне мультипредметне тестування (НМТ).
переглядів: 360
23 травня: який сьогодні день та кого вітати з іменинами?
Дізнайтеся, що святкує сьогодні увесь світ!
переглядів: 1319
Сьогодні день музи та натхнення
Дізнайтеся, які свята відзначають у вівторок, 21 травня.
переглядів: 711
Кого сьогодні вітати із Днем ангела
21 травня 2024 року привітайте з іменинами Андрія, Єлисея, Кирила, Костянтина, Михайла, Теодора (Федора), Ярослава, Олену (Ілону).
переглядів: 750
Сьогодні магнітна буря буде трошки слабша
Учора, 20 травня, була сонячна активність з К-індексом 5 - червоний рівень - сильна буря, яка може негативно впливати на організм людини.
переглядів: 830