Ми у Facebook
15.08.2023, 17:00

Маринуємо кабачки по-корейськи: геніальний рецепт

Кабачок - чудовий продукт для щоденного раціону. Вживати його можна не лише влітку, а й в холодну пору. Для цього пропонуємо вам скористатися смачним рецептом маринованих кабачків по-корейськи.
Кабачки по-корейськи - оригінальний рецепт салату з прянощами на зиму.

Для приготування салату вам знадобиться:

1 кг кабачків
2-3 морквини
2-3 солодких червоних перця
1 головка часнику
1-2 ч.л. прянощів для корейської моркви.

Для маринаду:
Цукор - 0,5 склянки
Оцет 6% - 0,5 склянки
Олія - 0,5 склянки
Сіль - 1 ст. ложка

Приготування:
Кабачки і моркву вимити, очистити, потім натерти на тертці для моркви по-корейськи.

Солодкий перець почистити від насіння, вимити і нарізати дрібною соломкою. Часник можна натерти на дрібній тертці або роздавити часникодавкою.

Овочі, часник і прянощі перемішати і поставити в холодне місце (холодильник, погріб) на 5 годин.

Тим часом готуємо маринад: для цього слід змішати оцет, цукор, сіль, додати рослинну олію і знову ретельно перемішати. Не нагрівати.

Овочі залити маринадом і перемішати.

Салат розкладати у попередньо стерилізовані банки.

Стерилізувати кабачки по-корейськи в літрових банках 25-30 хвилин (в півлітрових 15-20 хвилин), потім банки закатати.

Смачного!





На правах реклами