Ми у Facebook
30.09.2023, 11:00

У Рівненській області нетверезий водій намагався дати хабар поліцейським

У селі Горбаків, колишнього Гощанського району, поліцейські СРПП зупинили автомобіль "Volkswagen Passat" близько 16 години 28 вересня через порушення ПДР, повідомляє Поліція Рівненщини.
Під час спілкування з водієм, 32-річним мешканцем села Самостріли, правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували йому пройти відповідний огляд на місці.

Результати алкотестування на пристрої "Drager" показали 0,62 проміле. Щоб уникнути відповідальності, чоловік вирішив дати хабар поліцейським і запропонував їм неправомірну вигоду. Незважаючи на попередження про можливу кримінальну відповідальність за такі дії, він передав 1300 гривень поліцейським.

Слідчо-оперативна група ВП № 5 (смт Гоща) Рівненського РУП була викликана на місце події, зареєструвала це кримінальне правопорушення і вилучила гроші.

Інформація про надання неправомірної вигоди службовій особі була занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. Тепер, крім штрафу та позбавлення права керувати транспортним засобом, зловмиснику може загрожувати кримінальна відповідальність - до 4 років позбавлення волі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини