Ми у Facebook
30.09.2023, 22:26

Який у вас дар по знаку зодіаку?

А ви знали, що Зевс, головний із богів, благословив увесь людський рід, наділяючи кожного певним даром? Ці здібності укладали у собі певну силу, що полегшує тягар життя. Так цар Олімпу благословив і всі знаки зодіаку. Цей подарунок і робить нас усіма різними — як зовні так і внутрішньо.
Кожен із нас володіє певною магічною силою, хоч часто її не помічає. Визначити її в собі не так вже й складно. Достатньо уважно прислухатися до себе, проаналізувавши свої власні навички та таланти.

Приховані здібності знаків зодіаку
Езотерики впевнені, що кожен з нас має певний магічний дар. Наше завдання — вчасно його знайти і грамотно використовувати.

Овен - невразливість
Що б довкола не відбувалося, Овен зберігає просто залізне володіння. Курс росте, діти не слухаються, начальник загрожує карою небесною, родичі єзуїтськи шепочуть, що попереджали, — знехтувати, вальсувати! У будь-якій незрозумілій ситуації Овен вважає за краще веселитися і йти по життєвих труднощах з гордо піднятою головою. Адже якщо все одно нічого неясно — який сенс нервувати? Золото, а чи не здатність!

Телець - матеріалізація
Цей знак зодіаку цілком і повністю дотримується життєвих принципів Коко Шанель. Засновниця модного будинку Chanel якось сказала, що справжня жінка з нічого може створити 3 речі: капелюшок, салат та скандал. Так само і Телець здатний буквально на неможливе: з нічого побудувати карколомну кар'єру, з непомітної будки створити затишне житло, а з будь-якого Буратіно виточити справжнього супермена (і жити з ним довго і щасливо).

Близнюки - створення ілюзій
У народі цей дар називають ще «пудрити мозок». Але ми з вами серйозні люди, тож і викладатися будемо інакше. Близнюки - це майстри наводити суєту і переконувати всіх у тому, чого насправді немає і не буде. Наприклад, у тому, що завтра Близнюки обов'язково передзвонять. Не дивно, що з цього знаку зодіаку виходять чудові політики. Переконливо говорити — легкість, а ось робити — це під питанням.

Рак - мімікрія
Якщо після другого келиха вина вам здається, що мила незнайомка на вечірці — твоя найкраща подруга, швидше за все, ви у компанії жінки-Рака. Цей знак зодіаку настільки сильно розвинений емоційною складовою, що він не просто вміє співпереживати — Рак по-справжньому відчуває те саме, що й ви. Але лише до п'ятого келиха. Далі — жінка-Рак просто піде на захід сонця.

Лев – магнетизм
Чарівну жінку-Лева хочуть все і завжди. І під цим словосполученням криється не так сексуальний інтерес, як те, що всім щиро хочеться проводити час із цим знаком зодіаку. Міцно дружити та перебувати у ближньому колі Лева – честь та радість для кожного. Але оскільки це ближнє коло не може бути нескінченним, то справжній Левиці доводиться контролювати свою силу. Але можна записатися у чергу!

Діва - контроль свідомості
І мова зовсім не про свою свідомість. Діва майстерно контролює чужі думки, події і навіть мрії. Цей знак здатний навіяти свої думки буквально будь-кому. Людина, у свою чергу, впевнена, що ідеї Діви — і є її справжні бажання. Дуже небезпечний та вигідний дар. На щастя, жінка-Діва його зазвичай витрачає на те, щоб змусити близьких помити посуд чи підлогу замість неї.

Терези — метаморфізм
Терези, як ніхто інший, вміють підлаштуватися під мінливу реальність. Вони здатні порозумітися з усіма. Суперсила цього знака зодіаку у здатності перетворювати себе на будь-кого (залежно від ситуації). При цьому вони не втрачають свого «я». Зовнішність, до речі, Терези також вміють міняти миттєво. Поки одні 10 років думають, чи не відрізати їм чубок, жінка-Терези змінює вже п'яту стрижку.

Скорпіон - гіпноз
Тільки в очі не дивись! Втім, про що тут говорити — адже ви все одно подивіться, бо немає в світі людини, здатної встояти перед чарівністю цього знаку зодіаку. А далі магнетична жінка-Скорпіон може вселити вам будь-яку нісенітницю. А ви думаєте, звідки беруться люди, які розповідають, що земля кругла? Напевно, Скорпіони бавилися.

Стрілець - швидкість
Якщо вам подумалося, що швидкість зовсім не суперсила, то ви просто ніколи не просили жінку-Стрільця вирішити складне завдання або придумати вихід з непростої ситуації. Це майстри спорту з прийняття доленосних та важливих рішень. А ще цей знак зодіаку здатний на суперечку закохати будь-якого, навіть випадкового перехожого. І на ці маніпуляції Стрілець витратить ну максимум хвилини 3. Їх принцип: «У світі занадто багато цікавого, щоб марнувати час!»

Козеріг - дар передбачення
Самі Козероги, звичайно ж, кажуть, що немає у них жодного дару пророкування. Вони гордо демонструють свою далекоглядність, прекрасний аналітичний розум, життєвий досвід та гарну пам'ять. У цьому така особистість здатна передбачити розвиток будь-яких ситуацій до фінальних титрів. Але знайте — Козероги не домовляють, щоби не роздавати безкоштовні поради. А дар у них 100% є!

Водолій - телепортація
Якщо на Водолія насувається якась нудна відповідальна робота на кшталт складання кошторису чи квартального звіту, ви не помітите, як його слід простигне. Цей принцип працює і в інший бік. Як тільки намічається якась весела вечірка або роздача подарунків — задерикуватий Водолій вже в перших рядах. Такому дару ще вчитися треба!

Риби - телепатія
Якщо ви уявили, що зможете приховати від Риб щось - даремно намагаєтеся. Цей знак завжди знає, що думають його близькі. У них добре розвинена інтуїція та здатність передбачати майбутнє. Риби надто чутливі до всього, що відбувається у світі. Але повірте, складно знайти психотерапевта краще за Рибу. Навіть якщо їм за це не сплачують. Хороший дар для хорошої людини.





На правах реклами