Ми у Facebook
09.10.2023, 13:33

Шкарпетки для перемоги: У Рівному стартує марафон для допомоги ЗСУ

Це благодійний марафон, на меті якого є збір 5 000 звичайних та теплих шкарпеток для потреб військовослужбовців Збройних Сил України.
Марафон, вже другий рік поспіль, організовує КЗ “Рівненський обласний центр національно - патріотичного виховання, туризму та краєзнавства” Рівненської обласної ради, спільно з Благодійною Організацією “ Санфлауер Сідс Юкрейн” за підтримки департаменту освіти та науки Рівненської військової адміністрації.

Минулоріч було зібрано понад 10 000 пар шкарпеток, попри початкову мету у 1 000 пару. Всі шкарпетки були передані військовослужбовцям сил оборони України.

Одна пара шкарпеток це не лише тепло для ніг окремого солдата, але й моральна та емоційна підтримка від дітей та їх сімей для захисників України, що посилює їх відчуття підтримки від усього народу.

Заклади освіти, діти, батьки та вчителі долучаються до волонтерської справи підтримки захисників України. У колективах та сім’ях актуалізується питання потреби допомоги. У дітей та дорослих формуються волонтерські та громадянські компетенції.

Також, це нагадування суспільству про потребу посильної допомоги, де маленька справа кожного творить велику синергію заради перемоги усієї Країни.

Захід буде відбуватися у форматі конкурсу між закладами освіти області. Усі учасники благодійного марафону отримають пам'ятний сувенір, а три заклади освіти які організують збір найбільшої кількості шкарпеток відносно числа учнів, отримають у подарунок принтер.





На правах реклами