Ми у Facebook
25.10.2023, 20:00

Суд ухвалив вирок чоловікові, який підпалив тіло таксиста з Рівненщини

Суд виніс вирок у справі вбивці таксиста з Рівненщини, який спалив автомобіль з тілом, намагаючись замести сліди злочину. Рівненська обласна прокуратура успішно довела вину мешканця Гощанщини, звинуваченого в умисному вбивстві з хуліганських мотивів.
Прокурори змогли показати, що обвинувачений, наприкінці грудня 2012 року, користувався послугами таксі та вбив 51-річного рівнянина. Подорож розпочалася між селами М’ятин та Олексіївка в той час, коли район ще входив до Гощанського району. Пасажир, спочатку атакував таксиста ударом тупим предметом по голові, а потім вистрілив у нього з гладкоствольного самозарядного пістолета, зарядженого гумовими кулями. Від отриманих травм водій загинув на місці пригоди, а зловмисник, щоб заховати злочин, спалив автомобіль Renault Kangoo разом з тілом таксиста.

Після вчиненого злочину, обвинувачений разом із своїм батьком втік до російського міста Сургут, де сам обвинувачений народився, а його мати мешкала.

Згідно рішення суду присяжних Здолбунівського районного суду, чоловік засуджений до 15 років позбавлення волі. Також він повинен відшкодувати синові загиблого майже 500 000 гривень матеріальної та моральної шкоди.

Судове провадження проводилося за спеціальною процедурою, і початок покарання буде враховуватися з моменту затримання чоловіка в будь-якій країні, що прагне цивілізації.

Вирок ще не набув законної сили, і сторони мають можливість оскаржити його перед апеляційним судом.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ