Ми у Facebook
26.10.2023, 21:02

Донька загиблого героя з Рівного заспівала на одній сцені з Тіною Кароль

Вчора, 25 жовтня, у Рівному відбувся концерт відомої української співачки Тіни Кароль. Дійство вражало усіх присутність макисмальною щирістю. А ще концерт мав свою, особливу "родзинку" - на сцені зі співачкою виконала пісню донька полеглого рівненського Героя.

Юлія Ярмолюк - одна з трьох доньок загиблого на війні Героя Андрія Бондаренка. Юлія має ще сестру близнючку та молодшу сестру. Їх тато загинув 16 серпня в районі села Єгорівка Донецької області. Йому було всього 45 років. Він пішов на війну у березні, бо не бачив іншого виходу, вважав це своїм обов’язком.



Дуже трагічним стало те, що герой мав приїхати у відпустку на день народження дружини, 20 серпня. Йому залишалось якісь три години в останньому чергуванні… Але воно для нього стало останнім у житті.



Донька Героя Юлія мала давню мрію - заспівати з Тіною Кароль на одній сцені. А вчора, 25 жовтня, на концерти Тіни у Рівному, її мрія здійснилася.

- Я з дитинства була її відданою фанаткою. Я часто на сцені, співаю у церкві в хорі. Мене дуже розчулила пісня "Непереможна надія". І за кілька тижнів до концерту мені наснився сон, де я співаю з Тіною Карорль. Я вирішила - мені треба вийти і заспівати цю пісню, - говорить Юлія.



Юля напевно сама не чекала, що Тіна, навіьть не знаючи її історії, запросила дівчину заспівати разом.

Зі сцени Юлія сказала, що "в кожного з нас є ті події, які ми переживаємо, але ми - єдина нація, яка має єдине серцебиття. Ця пісня у неї викликає масу емоцій, любов, підтримку співака, який це виконує. Це почуття того, що ти не сам".

На питання про те, чи було страшно співати, Юля каже, що попросити співати та вийти на сцену було не складно. А от говорити слова зі сцени - дуже складно та відповідально. В мене плуталися всі думки і дівчина до кінця не знала, як все це сказати.



- Це для мене честь співати з тобою, - зазначила Тіна Кароль зі сцени.

Непереможна надія!
Одна мрія,
Одне серцебиття
І одна доля!







На правах реклами