Ми у Facebook
13.11.2023, 09:40

У Львові затримали пенсіонера, який ударив ножем, імовірно, військового

У Львові через конфлікт під час вигулу собак. Чоловік завдав ножових поранень іншому чоловікові.
Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 11 листопада о 16:50 на вулиці Володимира Великого між двома львів'янами віком 70 та 42 роки виникла сварка під час вигулу собак.



"Суперечка переросла у конфлікт, під час якого старший з учасників завдав молодшому двох ударів ножем у ділянку грудей та живота, спричинивши тяжкі ушкодження", — повідомили у ГУ Національної поліції Львівщини.

Чоловіка, якого підозрюють у завданні ножових поранень, затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Місцеві видання ZAXID.NET, Varta1пишуть, що постраждалий — військовий, який приїхав до Львова у відпустку. Пенсіонер нібито був п’яний і підійшов до молодшого чоловіка, бо він вигулював собаку без намордника.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ