Ми у Facebook
27.12.2023, 17:04

Незрячий хлопчик з Рівненщини мріє стати діджеєм

Він не бачить світ, але відчуває його по-особливому. Адже його хобі та самовираження - це музика. Сергій Броневицький з Рівненщини незрячий, але це не заважає йому рухатися до мрій та прагнути стати діджеєм. А також здобувати світові перемоги.

Сергій Броновицький - сирота, зараз перебуває в Німеччині разом із іншими вихованцями Клеванської спеціальної школи для слабозорих. Тут діти проживають, отримують освіту та проходять реабілітацію.

Хлопчик з дитинства виявляє велику пристрасть до виконання пісень та декламації віршів. Він є лауреатом численних премій на Всеукраїнських та міжнародних фестивалях-конкурсах. Свою майстерність у вокалі він вдосконалював навчаючись в Клеванській музичній школі. А нині продовжує заняття у Німеччині.

Сергій є переможцем численних Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, серед яких "Мелодії добра" (серпень 2020), "Віночок миру" (червень 2020), "Барви життя" (листопад 2021), "З вірою в майбутнє" (травень 2021), "Sunny smile Bulgaria" (червень 2021), "Favorites Vocal" (лютий 2021), "Lacity Fest" (лютий 2021), "Свято талантів. Зоряний шлях" (квітень 2023) та інші.



Один із вражаючих виступів Сергія відбувся на Міжконтинентальному радіофестивалі української пісні в Сполучених Штатах Америки під назвою "СПІВАЙ РІДНОЮ". Цей фестиваль заснований на Мистецькій пісенній програмі "Час української пісні" на Ethno Fm Radio California USA.

Головною метою цього заходу є збереження рідної української мови та культури через музичне пісенне мистецтво в українській діаспорі Сполучених Штатів Америки та по всьому світу.

Тоді весною Сергія Броновицький та його викладачка Олена Єсип ставши переможцем пісенного конкурсу на радіо у США. ЗКрім того, раді повідомити, що Сергій став володарем ще однієї видатної нагороди - восьмої Національної премії "ДІТИ - ГОРДІСТЬ УКРАЇНИ - 2023".



Хлопчик не збирається зупинятися на досягнутому і у своєму майбутньому, маленький Сергій мріє стати діджеєм, вплітаючи світ музики у власні магічні суміші звуків. А ще, його велика мрія - мати свою власну родину та бути щасливим синочком, оточеним люблячими батьками.

Ми віримо в те, що його талант і рідна душа приведуть його до цих чудових мрій, наповнюючи його життя світлом, радістю та взаємною любов'ю.





На правах реклами