Ми у Facebook
03.01.2024, 18:45

Рік умовно отримав мешканець Рівненщини за вбивство кота

У Рівненській області у суді розглядали справу 51-річного чоловіка, який забив кота своєї сусідки. Він виправдовував свої дії тим, що був розлючений через те, що цей кіт забрав у нього рибу. Суд вирішив засудити його до умовного року покарання.
З вироку Гощанського районного суду відомо,що 3 вересня у селі Дорогобуж, Микола К. напав на кота своєї сусідки Степана. Чоловік бив тварину головою об асфальт прямо перед очима господині. Це призвело до смерті кота на місці.

Власниця кота звернулась до правоохоронних органів, і проти Миколи К. було розпочато кримінальне розслідування за статтею 299 частина 1 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами).

У суді обвинувачений визнав свою провину, пояснивши, що вчинив це через те, що кіт вкрав у нього копчену рибу, яку він планував спожити разом з алкоголем. Він розкаявся у зробленому та заявив, що більше такого не повториться.

Суддя Юлія Оленич визнала вину Миколи К. та призначила йому рік іспитового терміну. Варто зазначити, що цей вирок може бути оскаржений у вищому суді.





На правах реклами