Ми у Facebook
15.02.2024, 20:46

Ветеранський спорт на Рівненщині продовжує розвиватися

Керівництво Рівненської обласної військової адміністрації зустрілося із тренерами та спортсменами, які допомагають ветеранам у реабілітації.
Через заняття, змагання та бесіди з побратимами ветерани знову повертаються до звичного життя. А також показують гарні результати на ветеранських змаганнях.

- Ви на власному прикладі демонструєте, що правила безбар'єрності, толерантності та людяності у нашому суспільстві існують. Наша спільна робота вже показує перші результати і здобутки. З кожним днем ми бачимо все більше хлопців після поранень, які налагоджують ментальне здоров'я і живуть повноцінним життям. А все тому, що у нас одна мета – соціалізація, - говорить перший заступник голови Рівненської ОВА Сергій Подолін.



Представники Рівненщини вирушили на перший етап нового сезону ігор «Сильні України»

Впродовж року ветерани активно займались в дружніх та соціально спрямованих спортивних просторах Рівного. Першим спортивним простором, що долучився до підготовки та спортивної реабілітації військових та ветеранів став Спортивний простір "СИЛА". Саме тут нині, на постійній основі, займається близько десяти військових та ветеранів.



- Нам приємно, що ветеранів, які займаються на базі СП «СИЛА» відзначають на рівні області. Ми щиро пишаємося результатами кожного з наших спортсменів. Переконаний, що такі досягнення – це результат їх щоденної праці. А також велика заслуга тренерів, які теж працюють разом із ними, - коментує ззасновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Впевнений, що далі у наших ветеранів чудове майбутнє і радію, що СП "СИЛА" і вся наша команда долучається до цього процесу реабілітації.

Рівняни повернулися з медалями зі змагань «Сильні України»



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.



Заняття спортом - це завжди про перемогу і здобутки.





На правах реклами