Ми у Facebook
13.03.2024, 17:14

На Рівненщині затримали чоловіків, які обкрадали односельчан

Тепер їм загрожує тривалий термін ув'язнення - таємне заволодіння чужим майном, здійснене в умовах воєнного стану, карається згідно з ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України і передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.
Житель села Новожуків Рівненського району, 41-річний, звернувся до поліції зі скаргою про викрадення двох велосипедів з його подвір'я на початку березня уночі.




Поліцейські кримінального розшуку ВП №1 (м. Рівне) Рівненського РУП з'ясували, що 30-річний місцевий мешканець може бути причетний до цього злочину. Уночі він проник на неохоронене подвір'я сусіда і викрав спочатку один велосипед, а потім повернувся за другим.

У Сарненському районі поліцейський офіцер Вирівської територіальної громади викрив 24-річного мешканця села Селище під час крадіжки сільськогосподарського інструменту з будинку місцевої жительки. Він зламав навісний замок одних дверей, видалив скло, щоб потрапити всередину будівлі та викрасти мотокосу. Викрадене майно приховав біля місця його проживання.

Правоохоронці задокументували також крадіжку металевих виробів з господарства місцевої жительки селища Степань, якою займався 30-річний мешканець. Він продав украдене знайомому.

За всіма цими фактами слідчі територіальних підрозділів розпочали досудове розслідування за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Питання про повідомлення зловмисникам про підозру знаходиться на розгляді.

Про це повідомляє Поліція Рівненщини у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, поліція Рівненщини затримала шахраїв, які видурювали гроші у громадян. Водія "під кайфом" спіймала поліція у Рівному: як його покарають





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини