Ми у Facebook
27.03.2024, 12:02

Україна здолала Ісландію і вийшла до фіналу Євро 2024

Фото: iSport.ua

Уже вчетверте збірна України з футболу гратиме у фінальній частині Євро. Також це вдруге, коли Україна вийшла на Євро після стикових матчів.
Збірна України захопила м'яч у своє володіння з перших хвилин матчу. Першим воротарські навички довелося проявити нашому Андрію Луніну після далекого прострілу Йона Торстейнссона.

Успішну спробу зробив Маліновський, але його удар не дійшов до воріт. Однак після півгодини гри ісландці відкрили рахунок, коли Альберт Гудмундссон вразив ворота Луніна з-за меж штрафного майданчика.

Після пропущеного голу синьо-жовті не здалися і відповіли атакою Судакова, але воротар ісландців Гакон Вальдімарссон відбив м'яч у кутовий. Перед перервою Роман Яремчук вирівняв рахунок, але після перегляду VAR судді зафіксували офсайд у Віктора Циганкова.

Як українська збірна з футболу гратиме на Олімпіаді 2024

Під керівництвом Сергія Реброва українці відновили рівновагу на 54-й хвилині після точного удару Циганкова. Віктор перемістився в центр з флангу та пробив у дальній кут воріт.

Згодом Торстейнссон повторив свій удар, але Лунін витягнув м'яч з-під поперечини та відправив його у кутовий. Завершальним моментом матчу став гол Михайла Мудрика після передачі від Георгія Судакова.


Україна: Лунін, Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Судаков, Бражко, Маліновський (Зінченко, 64), Циганков (Таловєров, 88), Яремчук (Довбик, 72), Мудрик.

Ісландія: Вальдімарссон, Пальссон, Інгасон, Гретарссон, Торарінссон (Фіннссон, 64), Траустасон, Гаральдссон (Андерсон, 87), Й. Гудмундссон, Торстейнссон (Еллертссон, 87), А. Гудмундссон, Гудьйонсен (Оскарссон, 64).
Голи: А. Гудмундссон, 30 – Циганков, 54 Мудрик, 84.

Про це повідомляють Факти ICTV, fakty.com.ua





На правах реклами