Ми у Facebook
02.04.2024, 10:49

На Рівненщині ситуація з грипом стала кращою

фото з facebook.com/RivneODA

Ситуація з грипом на Рівненщині покращилася, оскільки за останній тиждень кількість людей, що звернулися за медичною допомогою зі скаргами на симптоми вірусних інфекцій, знизилася на 15% порівняно з попереднім тижнем, склавши 6731 особу.
Це значне зниження порівняно з піком захворюваності на початку лютого, коли за тиждень було зареєстровано понад 13,3 тисячі випадків.

За інформацією від Рівненського обласного центру контролю та профілактики хвороб, зараз рівень захворюваності не перевищує епідемічний поріг і вважається низьким, що включає й випадки COVID-19.

Попри загальне поліпшення ситуації, 170 людей все ще потребують стаціонарного лікування через ГРВІ та COVID-19, а в Рівному зареєстрований летальний випадок від коронавірусу серед пацієнтів, які мали супутні хронічні захворювання.

Лікарі наголошують на важливості своєчасного звернення за медичною допомогою при перших ознаках захворювання, щоб запобігти розвитку ускладнень і забезпечити ефективне лікування.

За повідомленням з Рівненської ОВА.

Безкоштовні консультації: До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення. Рівне: медики врятували чоловіка, в якого зупинилося серце.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини