Ми у Facebook
04.04.2024, 19:30

Рівне - одне з міст-лідерів по підтримці Збройних Сил України

Рівне продовжує збільшувати видатки на підтримку Збройних Сил України, що відображається у його позиції в рейтингу міст за підтримкою оборони.
Упродовж 2023 року видатки міста на підтримку Збройних Сил значно зросли, що підтверджується збільшенням показників у відповідних рейтингах громадських організацій та аналітичних центрів. За даними UA War Infographics, Рівне відзначається серед лідерів за сумою коштів, виділених на підтримку Сил оборони.

У 2022 році місто займало 33-е місце серед 40 міст України за підтримкою ЗСУ. Проте, протягом неповних 9 місяців 2023 року воно піднялося на 22 позиції в цьому рейтингу.

Листопад-грудень 2023 року було прийнято рішення Рівненської міської ради про придбання дронів для ЗСУ на суму 500 мільйонів гривень. Крім того, з міського бюджету виділено майже 260 мільйонів гривень на різні потреби, пов'язані з підтримкою військових, їх родин, соціальне забезпечення, оборону та мобілізаційну роботу.

Ці видатки включають субвенції на мобілізаційні заходи, фінансування територіальної оборони та соціальну підтримку захисників України та їх сімей, а також закупівлю дронів.





На правах реклами