Ми у Facebook
21.04.2024, 07:25

Сьогодні день творчості та інновацій

фото з cases.media

Дізнайтеся, які важливі дати відзначають сьогодні, 21 квітня.
21 квітня в Україні та по всьому світу відзначається Всесвітній день кроншнепа. Це щорічне свято має на меті підвищити обізнаність про необхідність захисту кроншнепів (або кульон тонкодзьобий), виду птахів, які знаходяться на межі вимирання. Ці птахи, які зараз перебувають під серйозною загрозою, зареєстровані у Червоній книзі України і потребують нашого захисту. Наразі у світі існує лише вісім видів кроншнепів.

Того ж дня відзначають Міжнародний день коноплі, що був започаткований з метою просування позитивних аспектів коноплі та сприяння її легалізації у світі. У цей день проводиться інформування громадськості про різноманітні способи використання конопель, включно з виробництвом мотузок та одягу, особливо з технічних сортів конопель, призначених для медичного чи промислового застосування.

Крім того, 21 квітня святкують Всесвітній день творчості та іновацій, заснований у 2002 році і офіційно визнаний ООН у 2017 році як міжнародний день. Ця подія відзначає важливість творчості та іновацій у всіх аспектах розвитку людства, підкреслюючи, як іноваційне мислення може позитивно впливати на наше суспільство, викликаючи емоції та нові ідеї.


Про це повідомляє ТСН, tsn.ua

Дізнайтеся, як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини