Ми у Facebook
27.04.2024, 22:34

Команда ветеранів Рівненщини вирушила до Києва

Команда ветеранів з Рівненської області відправилася до Києва для участі у фізкультурно-оздоровчому заході для ветеранів війни "Київ Незламний". Це захід, призначений для підтримки фізичної активності та загального здоров'я учасників бойових дій.
12 ветеранів та учасників бойових дій з Рівненської області візьмуть участь у змаганнях у декількох дисциплінах. Серед цих дисциплін будуть: жим лежачи штанги вагою 60 кг на рази за 1 хвилину, жим штанги лежачи на максимальну вагу, веслування на тренажері Concept 2 на дистанцію 100 м з мінімальним часом, стрільба з лука та веслування на тренажері Concept 2 на дистанцію 100 с у командній категорії.

Представники Рівненщини вирушили на перший етап нового сезону ігор «Сильні України»

Ветерани Рівненщини ведуть підготовку в дружніх та соціально спрямованих спортивних просторах міста. Першим спортивним простором, що долучився до підготовки та спортивної реабілітації військових та ветеранів став Спортивний простір "СИЛА". Ветерани, які займаються на базі СП "Сила" серед учасників змагань.



- Переконаний, що участь у таких заходах сприяє підтримці фізичної форми, підвищенню морального духу та соціальній адаптації ветеранів, - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Впевнений, що ветерани та військові, які займаються у нас покажуть на змаганнях гарні результати. А ми далі будемо допомагати їм у нашому СП "СИЛА".



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини